O dabar meniu: sūrio keksiukai iš Virtuvės kertelės,
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdAzyEvy9_ponkxaXG5K9zbGkC4uXsg2hqk_XcBJUuu1pC7sdwbsFcrn4vhZkns9sspY9UTn2ZjtedC2_di_-fxGpOsnMjKdOPlr1KFitfrLChk2dTc2wVJ_7S_jNxcpCrSCZ84ZMVhkU/s400/kek.jpg)
paprasčiausi sumuštinukai su sūriu ir pievagrybiais
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMrJkIibvgOoTDyzFrApIkdyhK1qcpc-GOcUCoWGFEI0pW3866My0iv2KwrKCo8hkL-nuINkWvaRl_N6ryx87ktUH7Zv8cM4KFAYQZxItjkKNcsqj9yX2N8u7TRIcbC4ig1ZadhGWAsis/s400/sumust.jpg)
bei varškės pyragas.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJvZDAkupuRWO-KKmG4azl3APV6n6y9STx1PcZyqL1dnwR9g3yaUzVMH_x_PdXKpMOPgY_YmV3cz3k-2KRlVWfrJ5gRbMmZIPbA6QLnxQ5hHMa5dLrhBYKfaR6UoxVFA6Gu-0hyy5WOSQ/s400/pyragvarsk.jpg)
Sumuštinukai:
prancūziškas batonas
apie 150-200 gr pievagrybių
apie 150 fermentinio sūrio
maža svogūno galvutė
1-2 česnakų skiltelės
2 šaukštai majonezo
pipirų
druskos
Pievagrybius, svogūną, česnaką smulkiai supjaustyti, sūrį sutarkuoti, viską sudėti į bendrą indą, paskaninti pipirais, druska, įdėti majonezą, išmaišyti. Tepti ant riekelėmis supjaustyto batono ir kišti orkaitėn, kad išsilydytų sūris.
Jo, tradicija visai nebloga ir 9 visai nedaug :)
AtsakytiPanaikintiGarantuojam, kad viskas buvo labai skanu :)
Ačiū, o 9 tikrai nedaug :)
AtsakytiPanaikinti