Puslapiai

2011 m. lapkričio 27 d., sekmadienis

Mangų salsa

Juk būna, kad kartais užsimanai kažko tokio... ko pats nežinai. Būtų gerai ir sūraus, ir saldaus, o ir kažkas skanaus rūgštoko skonio nepamaišytų...
Labai greitai šįkart mano to kažko noras tapo įgyvendintas.
Mango vaisių susmulkinau kubeliais (perpjauni palei kauliuką mango pusiau; visą puselę skersai išilgai įpjauni su peiliu ir belieka tik truputį išvertus į kitą pusę visus kubelius nupjauti palei odelę.).



Smulkiai supjausčiau ir ketvirtadalį raudonojo svogūno. Ant šių produktų trečdalio citrinos sulčių išspaudžiau, truputį druskos, pipirų ir alyvuogių aliejaus šlakelis. Vualia. Mangų salsa.



Aišku, galima dar kokių žolelių įdėti, kaip, pavyzdžiui, kalendros lapelių, bet neturėjau, nedėjau. Buvo ir taip skanu. Šitą salsą skanu ir vieną valgyti, kaip salotas, bet puikiai dera ir prie mėsos patiekalų.

1 mango vaisius
ketvirtadalis raudonojo svogūno
trečdalio citrinos sultys
šlakelis alyvuogių aliejaus
druskos, pipirų

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą