Puslapiai

2012 m. sausio 9 d., pirmadienis

Trapios tešlos pyragėliai



Šiuos pyragėlius geriausia kepti tada, kai lieka nepanaudotas koks virtos vištienos gabaliukas.
Virtą vištieną susmulkinti, pagardinti krapais, pipirais, čiobreliais, druska, sutarkuoti nedaug fermentinio sūrio, įmušti kiaušinį. Viską išmaišyti ir dėti ant atšilusios tešlos. Aš dėjau taip, kad galėčiau suvynioti tešlą kaip kokį vyniotinį ir jį supjaustyti riekelėmis. Šias riekeles dėjau ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepiau 180 laipsnių orkaitėj apie 15 min.



250 g šaldytos sluoksniuotos tešlos (pusė pakuotės)
apie 100-150 gr virtos vištienos
apie 50-100 gr fermentinio sūrio
1 kiaušinis
krapų, čiobrelių, pipirų, druskos

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą