Būtų melas, jei sakyčiau, jog niekada nežiūriu Beatos virtuvės. Ne visas laidas spoksau, dažniau pas Neringą užsuku, bet kai spaudant televizoriaus pultelį pataikau spustelt ten, kur rodo Beatą - pažiūriu. Plius - šmėkštelėjo ekrane Marijonas (lenkiuosi šitam žmogui už dainas, žodžius jose... Kaip ten sakoma - veža :) ).
Pabandžiau Beatos siūlomą silkę filipinietiškai - patiko. Aišku, dariau adaptavusi pagal save.
Silkę supjausčiau smulkiais gabaliukais, žoleles, šakneles - itin smulkiai, pomidoriukus į keturias dalis - viskas krūvon ir baigta.
1 silkės filė
1/2 svogūno galvos
1/2 čili pipiro
apie 4 cm imbiero šaknies
žiupsnis svogūno laiškų /šaldytų/
žiupsnis krapų /šaldytų/
žiupsnis petražolių arba gelsvės /šaldytų/
1 česnako skiltelė
6-8 vynuoginiai pomidorai
druskos, pipirų pagal skonį
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą