2011 m. gruodžio 17 d., šeštadienis
Vaflinių talerių ir lašišos užkandėlė
Pavydžiu šeimininkėms, kurių šeimyna mėgsta žuvį. Pas mus geriausia žuvis - mėsa. O taip noris, kad valgytų ir tikrosios, ne mėsinės žuvies.
Šįkart pabandžiau "apgauti" nors kąsneliui lašišos. Supjausčiau lašišą mažais kvadratėliais, įdėjau varškės sūrelio, žiupsnelį krapų. Viską išmaišiau ir po šaukštelį ant vaflinio talerio. Kitu - užvožiau, kad gautųsi kaip perteptas sausainiukas. Pavyko! Net vieną vyriškį prigavau! Man pačiai skanesni buvo ką tik padaryti, nes vafliukai buvo traškūs. Kam mieliau sudrėkę vafliai - reiktų pasidaryti bent pusvalanduką anksčiau.
70 gr rūkytos (sūdytos) lašišos
2 šaukštai varškės sūrelio (turėjau su krapais - tiko)
žiupsnelis krapų (dėjau šaldytus)
vaflinių talerių
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą