
Džiovintus baltuosius grybus Fungus užpilti šiltu vandeniu ir palikti valandai išbrinkti.
Smulkiai supjaustyti svogūną, česnako skilteles pakepinti alyvuogių aliejuje. Sudėti išmirkytus ir nuplautus grybus, pipirus, sojos ir Vorčesterio padažą, cukrų. Pakaitinti ant silpnos ugnies, įdėti kukurūzų krakmolą, sumaišytą su kokosų pienu. Trumpai patroškinti ir patiekti su ryžiai. Labai greitas gamybos procesas (juk užmerkti grybus nesudėtinga ;)), bet rezultatas puikus.
50 g džiovintų baltųjų Fungus grybų
1 indelis kokosų pieno
1 svogūnas
5 skiltelės česnako
3 š. sojų padažo
3 š. Vorčesterio padažo
1 š. cukraus
pipirų
alyvuogių aliejaus
1 a.š. kukurūzų krakmolo
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą