2012 m. spalio 13 d., šeštadienis
Obuolių pyragas su imbieru ir cinamonu
Išsukame sviestą, įmaišome cukrų, vanilinį cukrų, druską, kiaušinius, cinamoną, imbierą. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą sukratome į sviestiniu popieriumi (dar ištepame popierių sviestu) išklotą skardą. Obuolius nulupame, supjaustome į 4 dalis, išimame sėklides ir supjaustome skiltelėmis. Jas tvarkingai išdėliojame ant tešlos. Pyragą kepame maždaug 40-50 minučių 175 laipsnių orkaitėje. Valgome su ledais ar obuolių uogiene, ar grietinėle, ar... Skanaus!
200 gr. sviesto
200 gr. cukraus
1 a.š. vanilinio cukraus
1 a.š. cinamono
1 a.š. malto imbiero
žiupsnelis druskos
1a.š. kepimo miltelių
4 kiaušiniai
250 gr. miltų
5-7 obuoliai
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą