Puslapiai

2012 m. spalio 13 d., šeštadienis

Obuolių pyragas su imbieru ir cinamonu


Išsukame sviestą, įmaišome cukrų, vanilinį cukrų, druską, kiaušinius, cinamoną, imbierą. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą sukratome į sviestiniu popieriumi (dar ištepame popierių sviestu) išklotą skardą. Obuolius nulupame, supjaustome į 4 dalis, išimame sėklides ir supjaustome skiltelėmis. Jas tvarkingai išdėliojame ant tešlos. Pyragą kepame maždaug 40-50 minučių 175 laipsnių orkaitėje. Valgome su ledais ar obuolių uogiene, ar grietinėle, ar... Skanaus!

200 gr. sviesto
200 gr. cukraus
1 a.š. vanilinio cukraus
1 a.š. cinamono
1 a.š. malto imbiero
žiupsnelis druskos
1a.š. kepimo miltelių
4 kiaušiniai
250 gr. miltų
5-7 obuoliai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą