Puslapiai

2011 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Šiltų šalikų akcija, arba, kai nėra laiko, visgi gali rasti kelias minutes

Praėjusią savaitę mezgiau šaliką. Taip, visą savaitę, nes nusibanalinus, kaip koks M. Katiliškis, galiu pasakyti, jog tikrai neturėjau laiko. Darbe praktiškai išbūdavau tol, kol budinti duris užrakindavo, o dar ir namie "po maišelį" darbo parsivilkdavau. Dar gerai, jog ne maxim'inį :). Jau ėmiau "blato" ieškoti, kas galėtų valandą kitą paskolinti! Neradau, niekas nedavė, anei pardavė, tad teko suktis iš savų resursų. Labai norėjau šalia visų darbų darbelių vieną misiją atlikti: numegzti šalikėlį, kuris bus šv. Kalėdų proga perduotas mažam vaikiukui, kuris neturi jam mezgančios mamos ar močiutės.



Visgi minutę nugvelbusi nuo kafijos puodelio, minutę nuo sapnų karalystės, minutę... Pasisekė numegzt! Dabar belieka jį tik supakuoti.
Tikiuosi, jog jis atneš šilumą kokiai mažai širdutei, ir viliuosi, jog Šalikėlių akcijoj sudalyvaus ne viena mezganti ar nerianti, velianti mama, močiutė, jauna mergaičiukė, neseniai pramokusi valdyti virbalus ar kabliuką. O megzti gali juk ir vyrai!

2 komentarai:

  1. Ačiū Laimut, už Tavo gerumą. Link Kalėdų vis labiau pradedu ašarot nuo žmonių gerumo. Matyt širdis per metus užsiteršia ir reik išsivalyt .

    AtsakytiPanaikinti