O dabar meniu: sūrio keksiukai iš Virtuvės kertelės,

paprasčiausi sumuštinukai su sūriu ir pievagrybiais

bei varškės pyragas.

Sumuštinukai:
prancūziškas batonas
apie 150-200 gr pievagrybių
apie 150 fermentinio sūrio
maža svogūno galvutė
1-2 česnakų skiltelės
2 šaukštai majonezo
pipirų
druskos
Pievagrybius, svogūną, česnaką smulkiai supjaustyti, sūrį sutarkuoti, viską sudėti į bendrą indą, paskaninti pipirais, druska, įdėti majonezą, išmaišyti. Tepti ant riekelėmis supjaustyto batono ir kišti orkaitėn, kad išsilydytų sūris.
Jo, tradicija visai nebloga ir 9 visai nedaug :)
AtsakytiPanaikintiGarantuojam, kad viskas buvo labai skanu :)
Ačiū, o 9 tikrai nedaug :)
AtsakytiPanaikinti