2012 m. kovo 20 d., antradienis
Aštri vištiena su morkom ir žirneliais
Vištieną supjaustyti smulkiais gabaliukais, pagardinti druska, pipirais, aitriosios ir saldžiosios paprikos milteliais. Susmulkintus svogūnus ir česnaką truputį apkepti aliejuje, sudėti mėsą ir kepti, kol apskrus. Besibaigiant kepimo procesui sukratyti tarkuotas morkas, dar po kelių akimirkų - šaldytus žirnelius. Kas mėgsta sūriau, šiame etape jos dar daugiau įberti. Patroškinti apie 5-7 minutes ir visą šį turinį sukratyti ant virtų ryžių.
Apie 500 gr vištienos filė
1 svogūnas
3 skiltelės česnako
2 morkos
pakelis šaldytų žirnelių (nedidelis)
1/2 šaukštelio aitriosios ir 1/2 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
druskos ir pipirų pagal skonį (aš dėjau pipirų nemažai, kad tikrai kąstų į liežuvį)
alyvuogių aliejaus kepimui
Garnyrui - virti ryžiai
p.s. kam per aštru, galima šildytos grietinėlės užsipilti.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą