Neištvėrė mano moliūgas reinkarnavimosi į rudeninį šviestuvą, matyt, gerokai įdaužtas pasitaikė - suminkštėjo vienoj vietoj. Neliko nieko kito daryti - naikinti įprastu būdu - maistui. Ilona patarė moliūgų sriubą virti. Neišdidi - pamėginau Jos siūlytą receptą. Tik nebūčiau aš, jei viską pagal receptą... Prieš viską sumetant virt - svogūnus visgi apkepiau. Ant viršaus dar ir kepintų saulėgrąžų žiupsnį užkračiau.
Receptas po paryškintais žodžiais :)
Svogūnus virt mane išmokino vienas rusų lakūnas. Jis visad sriubos pagrindą iš jų darydavo. ;)
AtsakytiPanaikintiJei nėra greit mėsos sultinio, sriubos pagrindui ir aš naudoju svogūnų nuovirą. Tik tada dar palieku sausą lukštą, kad nuoviras būtų skaidrus.
AtsakytiPanaikinti